MKTG SR - pasek na kartach artykułów
5 z 13
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Świeżą, surową wołowinę, baraninę, jagnięcinę i wieprzowinę...
fot. Pxhere.com

Spleśniała śmietana, zjełczałe wędliny. Jak długo można przechowywać produkty w lodówce?

Mięso

Świeżą, surową wołowinę, baraninę, jagnięcinę i wieprzowinę przechowujemy w lodówce od 3 do 5 dni. Befsztyki możemy trzymać w zamrażarce do roku, kotlety i udźce - ok. 6 miesięcy. Mięsne resztki z posiłków pownniśmy zużyć do 4 dni. Mięso przechowujemy na środkowej półce. Mięsne resztki z posiłku zużywamy do 3 dni.

Zobacz również

Przegląd tygodnia od 26.05 w Głogowie

NOWE
Przegląd tygodnia od 26.05 w Głogowie

Przegląd tygodnia od 26.05 w Stargardzie

NOWE
Przegląd tygodnia od 26.05 w Stargardzie

Polecamy

Kolor stolca, który może wskazywać na raka jelita grubego. Czy to ciebie dotyczy?

Kolor stolca, który może wskazywać na raka jelita grubego. Czy to ciebie dotyczy?

Ciekawie na każdym szczeblu regionalnych rozgrywek piłkarskich

Ciekawie na każdym szczeblu regionalnych rozgrywek piłkarskich

Przeliczanie emerytury. Złoż wniosek do ZUS, możesz zyskać

Przeliczanie emerytury. Złoż wniosek do ZUS, możesz zyskać