1 z 8
Przewijaj galerię w dół
Skąd przepis na tak docenianą przez klientów pizzę w...
fot. archiwum u Połki i Allana

Skąd przepis na tak docenianą przez klientów pizzę w Gorlicach? Z polsko-szwajcarskiej przyjaźni Allana Böscha z urodzenia Szwajcara - dzisiaj już naszego gorlickiego i Krzysztofa Rempały - Połki po prostu. Obaj szefowie kuchni to po prostu zgrany team

2 z 8
Tak się kręci pizzę U Połki i Allana! Byliśmy w gorlickim lokalu najczęściej polecanym przez klientów w Google
fot. Agnieszka Nigbor-Chmura
3 z 8
Tak się kręci pizzę U Połki i Allana! Byliśmy w gorlickim lokalu najczęściej polecanym przez klientów w Google
fot. Agnieszka Nigbor-Chmura
4 z 8
Tak się kręci pizzę U Połki i Allana! Byliśmy w gorlickim lokalu najczęściej polecanym przez klientów w Google
fot. Agnieszka Nigbor-Chmura
Pozostały jeszcze 3 zdjęcia.
Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Polecamy

Zmiana na szczycie małopolskiej piłki! Nowy prezes: Nie jestem osobą przypadkową

Zmiana na szczycie małopolskiej piłki! Nowy prezes: Nie jestem osobą przypadkową

Sezon na grzyby otwarty! Pierwsze prawdziwki w 2025 roku

Sezon na grzyby otwarty! Pierwsze prawdziwki w 2025 roku

Bocianie gniazdo z najpiękniejszym widokiem na świecie. Takie rzeczy w Małopolsce!

Bocianie gniazdo z najpiękniejszym widokiem na świecie. Takie rzeczy w Małopolsce!

Zobacz również

Sezon na grzyby otwarty! Pierwsze prawdziwki w 2025 roku

Sezon na grzyby otwarty! Pierwsze prawdziwki w 2025 roku

Gorąca atmosfera na meczu Bruk-Betu Termaliki z Wisłą Kraków

Gorąca atmosfera na meczu Bruk-Betu Termaliki z Wisłą Kraków