MKTG SR - pasek na kartach artykułów
4 z 18
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Wymieszaj, aż całość będzie płynna. Odstaw zaczyn w ciepłe...
fot. Katarzyna Puczyńska

Tradycyjne jagodzianki zrobisz bez problemu. Są pyszne i rozpływają się w ustach. Zdradzamy prosty przepis na pyszne i pulchne jagodzianki

Jagodzianki. Krok 3

Wymieszaj, aż całość będzie płynna. Odstaw zaczyn w ciepłe miejsce na ok. 10 minut. Musi ruszyć tzn. nieco podrosnąć.

Zobacz również

Popularna aktorka nad Jeziorem Tarnobrzeskim odwiedziła Pipę [ZDJĘCIA]

Popularna aktorka nad Jeziorem Tarnobrzeskim odwiedziła Pipę [ZDJĘCIA]

Marek Zakrzewski mistrzem Polski w biegu na 200 metrów!

Marek Zakrzewski mistrzem Polski w biegu na 200 metrów!

Polecamy

Elektryczne hulajnogi. E-hulajnogi Lime wracają nad polskie morze

Elektryczne hulajnogi. E-hulajnogi Lime wracają nad polskie morze

Julia Garner i Jessica Henwick w thrillerze "The Royal Hotel" [WIDEO]

Julia Garner i Jessica Henwick w thrillerze "The Royal Hotel" [WIDEO]

Letnie koncerty Filharmonii Krakowskiej w każdą sobotę lata

Letnie koncerty Filharmonii Krakowskiej w każdą sobotę lata