https://gazetakrakowska.pl
reklama
MKTG SR - pasek na kartach artykułów

Udane kuchenne rewolucje Magdy Gessler w woj. śląskim. Restauracje odniosły ogromny sukces. Tu zjemy smaczne dania Magdy Gessler

KAP
Magda Gessler przeprowadziła w naszym województwie wiele rewolucji, ale tylko niektóre się udały. Sprawdź TOP 19 udanych kuchennych rewolucji na Śląsku, w Zagłębiu i Podbeskidziu STYCZEŃ 2020 na kolejnych slajdach >>>
Magda Gessler przeprowadziła w naszym województwie wiele rewolucji, ale tylko niektóre się udały. Sprawdź TOP 19 udanych kuchennych rewolucji na Śląsku, w Zagłębiu i Podbeskidziu STYCZEŃ 2020 na kolejnych slajdach >>>
"Kuchenne rewolucje" Magdy Gessler to najpopularniejszy program kulinarny w Polsce. Nic dziwnego, że restauracje, które biorą udział w Kuchennych rewolucjach odnoszą gigantyczne sukcesy. Progfram kulinarny Magdy Gessler od wielu lat cieszy się niesłabnącą popularnością. Jesienią 2019 r. można było oglądać 20. edycję programu z Magdą Gessler w roli głównej. Magda Gessler przeprowadziła już ponad 30 kuchennych rewolucji w śląskich restauracjach. Niestety, nie wszystkie lokale przetrwały próbę czasu i wymagania rynku. Przygotowaliśmy zestawienie najciekawszych 19 restauracji, które swoim nazwiskiem firmuje Magda Gessler. Te restauracje cieszą się niesłabnącym powodzeniem! Sprawdź je. Udane rewolucje Magdy Gessler na Śląsku, w Zagłębiu i Podbeskidziu!

Udane rewolucje Magdy Gessler na Śląsku, w Zagłębiu i Podbeskidziu

Program "Kuchenne rewolucje" od 2010 roku cieszy się niesłabnącą oglądalnością. Prowadząca Magda Gessler przeprowadziła już w województwie śląskim ponad 30 rewolucji w restauracjach. Sporo z nich niestety zostało zamkniętych lub sprzedanych. Były też nieudane rewolucje, np. w Le Papilon Noir w Katowicach, Karczmie Bochenek w Herbach czy Barze Urlop w Katowicach.

Nie przegapcie

Są też wygrani. Takie lokale, jak np. Pod Prosiakiem w Tychach czy Malinówka w Wiśle, cieszą się niesłabnącym powodzeniem klientów.

ZOBACZ PONIŻEJ
Tutaj Kuchenne rewolucje się udały - sprawdź w galerii zdjęciowej

Kuchenne Rewolucje emitowane są od 2010 roku. Magda Gessler zazwyczaj przewraca zastane restauracje do góry nogami. Zmieniany jest wystrój lokali, pozycje w karcie dań, a także nazwy restauracji. W wielu przypadkach prowadząca musi dokonać również zmiany w mentalności i przyzwyczajeniach właścicieli restauracji. Nie brakuje łez, nerwów, przekleństw a nawet stłuczonych talerzy. Prawie zawsze jednak rewolucja kończy się pozytywnie.

Magda Gessler przeprowadziła w naszym województwie wiele rewolucji, ale tylko niektóre się udały. Sprawdź TOP 19 udanych kuchennych rewolucji na Śląsku, w Zagłębiu i Podbeskidziu STYCZEŃ 2020 na kolejnych slajdach >>>

Udane kuchenne rewolucje Magdy Gessler w woj. śląskim. Resta...

Program "Kuchenne Rewolucje" powstał na licencji brytyjskiego formatu „Kitchen Nightmares”, którego gospodarzem jest kontrowersyjny Gordon Ramsay.

Zobaczcie koniecznie

Bądź na bieżąco i obserwuj

emisja bez ograniczeń wiekowych
Wideo

Styl życia

Komentarze 17

Komentowanie zostało tymczasowo wyłączone.

Podaj powód zgłoszenia

G
Gość

Od kiedy Zawoja jest na Śląsku?

A
Ak1

W pomorskim sporo restauracji po jej rewolucji upadło :) sorry ale pizza ze słoniną i buraczkami? Ja podziękuję.

W
Welnowiec City

Pani G. potrafi pomoc,ale i wyprowadzic z rownowagi.Niby ciocia dobra rada,a jak trzasnie talerzem czy patelnia to kafelki pekaja,plucie w chusteczke opanowala perfekt.Jak wchodzi do lokalu gdzie zazdroski,obrazy na scianach,wszystko raus,i juz sciany pstrokate,w oknach lampy i zwisajace tiule.Najsmieszniej jak wymyslila pizze z krupniokiem i jablkiem,prawdziwy Wloch chyba od razu by sie obalil ze smiechu,a gdyby taka pizze zastala na dzien dobry w rewolucyjnym lokalu,Wlasciciel zapewne musialby ja zjesc sam i na pewno by wyleciala z menu.Znawczyni ślaskich RULAD.Przewrotne te kudlate czupiradlo.

G
Gość
17 stycznia, 15:03, franek:

Co wy z tym podbeskidziem? Co to za nowa kraina? Gdzie to właściwie jest? Bielsko-Biała to już przecież Beskidy

geslerowa WIE , zna p[ewne tajniki , jak coś działa , jej dorobek jest kontrowersyjny , raczej nie jest zdrowa osobowość u niej oględnie mówiąc , a rewolucje to płacz , bo jest taki mtajnik pysznego gotowania dle ludzi , który się nazywa : usunięcie filmu bakteryjnego : jak ..prosze zapytać o skucie tynków , wymianę blatów i wiele , wiele innych , no NOWE WSZYSTKO

ż
żywienie zbiorowe
18 stycznia, 12:15, Grzegorz:

Trudno zrozumieć zachowanie pani Magdy. Jak można pracować w kuchni z rozpuszczonymi włosami . To niesmaczne i nie zachęca do korzystania z posiłków. Gdyby w mojej restauracji gość oddał jakikolwiek posiłek z włosem Szef kuchni leci dyscyplinarnie. Wszyscy pracują w czepkach i rękawiczkach. A u pani pani Magdo też????

to są włosy dopinane czy coś , ale z włosów ludzkich , podobno sypią się do tych garnków ...

G
Gość
18 stycznia, 14:58, Gość:

w Śląskiem???? dziennikarzyno, jak masz IQ 12 to się w ogóle nie odzywaj, siedź cicho w rogu chlewa i czekaj aż ci przyniosą pomyje.

W województwie śląskim lub w Śląskiem (województwie) - te zapisy są absolutnie poprawne, sam się doucz...

R
Rafi1980

Ciekawe jaki nieprzadek w swoich restauracjach ma Geslerowa bo tak wszystkich innych będzie gruba buba nauczać

T
Tz5

Jedź do swoich ty [wulgaryzm]u wynoś się ty potworze

G
Gość

ochydne tłuste babsko pierdzące w jakuzi,zachwacające się własnym smrodem fuj

G
Gość

w Śląskiem???? dziennikarzyno, jak masz IQ 12 to się w ogóle nie odzywaj, siedź cicho w rogu chlewa i czekaj aż ci przyniosą pomyje.

G
Gość
18 stycznia, 13:47, Gość:

Bistro Bzik jako udana katowicka rewolucja? Jadłam tam najgorszą pizzę w życiu, z której dosłownie na talerz kapał tłuszcz. Ohyda.

buahahaha, baba pisze o tłuszczu, normalnie psychiatra potrzebny

G
Gość

Bistro Bzik jako udana katowicka rewolucja? Jadłam tam najgorszą pizzę w życiu, z której dosłownie na talerz kapał tłuszcz. Ohyda.

G
Grzegorz

Trudno zrozumieć zachowanie pani Magdy. Jak można pracować w kuchni z rozpuszczonymi włosami . To niesmaczne i nie zachęca do korzystania z posiłków. Gdyby w mojej restauracji gość oddał jakikolwiek posiłek z włosem Szef kuchni leci dyscyplinarnie. Wszyscy pracują w czepkach i rękawiczkach. A u pani pani Magdo też????

G
Gość

Dom Bawarski? Tychy, zdecydowanie nie polecam, kiedy zapytałem o tą polecaną golonkę usłyszałem że jest maleńka bo z przedniej nogi...

G
Gość

Po co te podziały? Po prostu woj. śląskie

Polecane oferty
* Najniższa cena z ostatnich 30 dniMateriały promocyjne partnera
Wróć na gazetakrakowska.pl Gazeta Krakowska