https://gazetakrakowska.pl
reklama
MKTG SR - pasek na kartach artykułów

27 marca to Międzynarodowy Dzień Sera. Co warto wiedzieć o serze? Sprawdź! [CIEKAWOSTKI]

Milena Kochanowska
Biały, żółty, błękitny, pleśniowy, topiony – gatunków jest wiele. Niezależnie od niuansów smakowych i różnych metod wytwarzania, ser jest jednym z najsłynniejszych na świecie produktów spożywczych. 27 marca to Międzynarodowy Dzień Sera. Poznajmy więc najbardziej niesamowite fakty związane z tym smakowitym produktem.Przejdź do kolejnego zdjęcia --->
Biały, żółty, błękitny, pleśniowy, topiony – gatunków jest wiele. Niezależnie od niuansów smakowych i różnych metod wytwarzania, ser jest jednym z najsłynniejszych na świecie produktów spożywczych. 27 marca to Międzynarodowy Dzień Sera. Poznajmy więc najbardziej niesamowite fakty związane z tym smakowitym produktem.Przejdź do kolejnego zdjęcia ---> 123RF
Biały, żółty, błękitny, pleśniowy, topiony – gatunków jest wiele. Niezależnie od niuansów smakowych i różnych metod wytwarzania, ser jest jednym z najsłynniejszych na świecie produktów spożywczych. 27 marca to Międzynarodowy Dzień Sera. Poznajmy więc najbardziej niesamowite fakty związane z tym smakowitym produktem.
Wróć na gazetakrakowska.pl Gazeta Krakowska