5 z 28

fot. Agnieszka Nigbor-Chmura
Trzeba mieć sporo siły, by w drożdżową kulę przy użyciu wałka wbić dodatkowy tłuszcz
6 z 28

fot. Agnieszka Nigbor-Chmura
Wszystko, jak podaje pani Iwona Kijek: - Dla uszlachetnienia ciasta i po, to, by po wielokrotnym jego rozwałkowaniu i upieczeniu, pięknie się rozwarstwiało
7 z 28

fot. Agnieszka Nigbor-Chmura
Wszystko, jak podaje pani Iwona Kijek: - Dla uszlachetnienia ciasta i po, to, by po wielokrotnym jego rozwałkowaniu i upieczeniu, pięknie się rozwarstwiało.
8 z 28

fot. Agnieszka Nigbor-Chmura
Wszystko, jak podaje pani Iwona Kijek: - Dla uszlachetnienia ciasta i po, to, by po wielokrotnym jego rozwałkowaniu i upieczeniu, pięknie się rozwarstwiało.