9 z 28

fot. Agnieszka Nigbor-Chmura
Wszystko, jak podaje pani Iwona Kijek: - Dla uszlachetnienia ciasta i po, to, by po wielokrotnym jego rozwałkowaniu i upieczeniu, pięknie się rozwarstwiało.
10 z 28

fot. Agnieszka Nigbor-Chmura
Około centymetrowej grubości płat ciasta trafia na blat cukierniczy i z mistrzowską wprawą pani Iwony jest dzielony na równe trójkąty.
11 z 28

fot. Agnieszka Nigbor-Chmura
Około centymetrowej grubości płat ciasta trafia na blat cukierniczy i z mistrzowską wprawą pani Iwony jest dzielony na równe trójkąty.
12 z 28

fot. Agnieszka Nigbor-Chmura
Około centymetrowej grubości płat ciasta trafia na blat cukierniczy i z mistrzowską wprawą pani Iwony jest dzielony na równe trójkąty.