13 z 28
Około centymetrowej grubości płat ciasta trafia na blat...
fot. Agnieszka Nigbor-Chmura

Około centymetrowej grubości płat ciasta trafia na blat cukierniczy i z mistrzowską wprawą pani Iwony jest dzielony na równe trójkąty.

14 z 28
Teraz to moment, gdy rogal dostaje swe serce – słodkie...
fot. Agnieszka Nigbor-Chmura

Teraz to moment, gdy rogal dostaje swe serce – słodkie nadzienie ze zmielonego białego maku, wzbogaconego bakaliami.

15 z 28
Teraz to moment, gdy rogal dostaje swe serce – słodkie...
fot. Agnieszka Nigbor-Chmura

Teraz to moment, gdy rogal dostaje swe serce – słodkie nadzienie ze zmielonego białego maku, wzbogaconego bakaliami.

16 z 28
Teraz to moment, gdy rogal dostaje swe serce – słodkie...
fot. Agnieszka Nigbor-Chmura

Teraz to moment, gdy rogal dostaje swe serce – słodkie nadzienie ze zmielonego białego maku, wzbogaconego bakaliami.

Pozostało jeszcze 11 zdjęć.
Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Polecamy

Groźne wypadki pod Krakowem! Zderzenie czterech samochodów i motocyklisty z autem

Groźne wypadki pod Krakowem! Zderzenie czterech samochodów i motocyklisty z autem

Oto „Śmiguśniok Roku 2025”. Najlepiej psocił w Lany Poniedziałek

Oto „Śmiguśniok Roku 2025”. Najlepiej psocił w Lany Poniedziałek

Wędki, przynęty, pontony. Takich targów dla wędkarzy jeszcze w Krakowie nie było

Wędki, przynęty, pontony. Takich targów dla wędkarzy jeszcze w Krakowie nie było

Zobacz również

Na Wiktorówkach odsłonięto tablicę z okazji 150-lecia przewodnictwa tatrzańskiego

Na Wiktorówkach odsłonięto tablicę z okazji 150-lecia przewodnictwa tatrzańskiego

Oto „Śmiguśniok Roku 2025”. Najlepiej psocił w Lany Poniedziałek

Oto „Śmiguśniok Roku 2025”. Najlepiej psocił w Lany Poniedziałek