1 z 9
Przewijaj galerię w dół
Gąszcz z miodunki pomidorowej - to ostatni przysmak, który...
fot. Halina Gajda

Gąszcz z miodunki pomidorowej - to ostatni przysmak, który wyszedł z kuchni BeNatur Ryszarda Barszcza. Jego poprzednik - gąszcz z jabłek i chili został nagrodzony podczas konkursu "Nasze Kulinarne Dziedzictwo - Smaki Regionów" w Starym Sączu

2 z 9
Gąszcz z miechunki pomidorowej od Ryszarda Barszcza z Ropicy Polskiej nie miał sobie równych w konkursie Smaki Regionów w Starym Sączu
3 z 9
Gąszcz z miechunki pomidorowej od Ryszarda Barszcza z Ropicy Polskiej nie miał sobie równych w konkursie Smaki Regionów w Starym Sączu
4 z 9
Gąszcz z miechunki pomidorowej od Ryszarda Barszcza z Ropicy Polskiej nie miał sobie równych w konkursie Smaki Regionów w Starym Sączu
Pozostały jeszcze 4 zdjęcia.
Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Polecamy

Na Wiktorówkach odsłonięto tablicę z okazji 150-lecia przewodnictwa tatrzańskiego

Na Wiktorówkach odsłonięto tablicę z okazji 150-lecia przewodnictwa tatrzańskiego

Wędki, przynęty, pontony. Takich targów dla wędkarzy jeszcze w Krakowie nie było

Wędki, przynęty, pontony. Takich targów dla wędkarzy jeszcze w Krakowie nie było

Nikodem Rozbicki i jego krakowscy fani. Trwa festiwal Mastercard Off Camera

Nikodem Rozbicki i jego krakowscy fani. Trwa festiwal Mastercard Off Camera

Zobacz również

Na Wiktorówkach odsłonięto tablicę z okazji 150-lecia przewodnictwa tatrzańskiego

Na Wiktorówkach odsłonięto tablicę z okazji 150-lecia przewodnictwa tatrzańskiego

Oto „Śmiguśniok Roku 2025”. Najlepiej psocił w Lany Poniedziałek

Oto „Śmiguśniok Roku 2025”. Najlepiej psocił w Lany Poniedziałek