MKTG SR - pasek na kartach artykułów
2 z 11
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Kruszonka to pyszny i słodki dodatek do wypieków....
fot. Katarzyna Puczyńska

Moja kruszonka do ciast zawsze wychodzi wspaniale. Wypróbuj trik, który stosuję od lat. Oto najlepszy przepis na kruszonkę

Jak zrobić kruszonkę? Przepis

Kruszonka to pyszny i słodki dodatek do wypieków. Odpowiednio przygotowana powinna być krucha, rozpływająca się w ustach i cudownie maślana. Jest na to dobry trik — wystarczy dodać rozpuszczone masło. Zobacz na kolejnych zdjęciach, jak to zrobić.

Zobacz również

Grupowy rywal Polaków w 1/4 finału Euro. Dominacja Pomarańczowych [GALERIA]

NOWE
Grupowy rywal Polaków w 1/4 finału Euro. Dominacja Pomarańczowych [GALERIA]

Nowa wystawa w Radomiu "Golden hour – złota godzina” Justyny Adamczyk

Nowa wystawa w Radomiu "Golden hour – złota godzina” Justyny Adamczyk

Polecamy

Świetna alternatywa dla plastiku i folii

Świetna alternatywa dla plastiku i folii

Wisła Kraków chce ściągnąć napastnika z ekstraklasy. Temat jest jednak trudny

Wisła Kraków chce ściągnąć napastnika z ekstraklasy. Temat jest jednak trudny

Ryga jest piękna i tania! Sprawdź koszty wycieczki i 5 najlepszych atrakcji miasta

Ryga jest piękna i tania! Sprawdź koszty wycieczki i 5 najlepszych atrakcji miasta