
O tej rewolucji w górach mówi się do dziś. Gessler przyjechała do Bukowiny gdzie Karczmę "U Bartka" zmieniła na lokal "Kiełbasa i Korale". W programie zobaczyliśmy mase przekleństw, litry wypijanej przez właściciela wódki i jego konflikty o pieniądze z żoną. Rewolucja na pozór się udała. Gessler pogodziła właściciela Bartka z żoną i po powrocie pochwaliła ich kuchnię. Kilka lat później wróciła jednak do Bukowiny i nie zarekomendowała ich kuchni. Mimo to lokal działa do dziś i ma za sąsiedztwo... lokal, w którym właścicielką jest sama Magda Gessler.

Gessler próbowała pomóc przybyłej w góry z centrum Polski właścicielce restauracji "Zośka". Lokal choć mieścił się na Krupówkach przynosił straty. Zabiegi kulinarnej celebrytki na niewiele się zdały. Lokal upadł kilka dni po emisji programu, w którym na koniec został skrytykowany.

Gessler próbowała pomóc przybyłej w góry z centrum Polski właścicielce restauracji "Zośka". Lokal choć mieścił się na Krupówkach przynosił straty. Zabiegi kulinarnej celebrytki na niewiele się zdały. Lokal upadł kilka dni po emisji programu, w którym na koniec został skrytykowany.

Karczma "Polany" Kościelisko. Tutaj Gessler poza ustawieniem na nowo kuchni musiała pogodzić ze sobą właścicieli: ojca i syna. Rewolucja się udała. Gessler wprowadziła do karty m.in. zupę grzybową podlewaną wódką. Rewolucja miała miejsce 1 grudnia 2011 roku.Lokal działa do dziś.