5 z 6
Przybyło też ofert w gastronomii, od kwietnia do czerwca...
fot. Małgorzata Genca / Polska Press

Przybyło też ofert w gastronomii, od kwietnia do czerwca było ich o 47% więcej niż rok wcześniej. Związane jest to z poluzowaniem obostrzeń w maju i otwarciem, początkowo ogródków restauracyjnych, a następnie – samych restauracji. Dodatkowo branża boryka się z trudnościami ze znalezieniem pracowników. Wynika to m.in. z utraty zaufania wśród ludzi młodych, będących głównymi adresatami publikowanych ogłoszeń.

fot. malgorzata genca / polska press

Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Zobacz również

„Przerwane zostały wały Wisły!”. Tak 15 lat temu Kraków walczył z wielką wodą

„Przerwane zostały wały Wisły!”. Tak 15 lat temu Kraków walczył z wielką wodą

Dwa awanse Zwolińskiej w ME. Jeden w świetnym stylu, drugi z "wypadkiem przy pracy"

Dwa awanse Zwolińskiej w ME. Jeden w świetnym stylu, drugi z "wypadkiem przy pracy"

Polecamy

Technik programista, technik gospodarki odpadami. Nowe klasy w technikach w Krakowie

Technik programista, technik gospodarki odpadami. Nowe klasy w technikach w Krakowie

AI nie jest zarezerwowane tylko dla wielkich korporacji. Każdy może z niej korzystać

AI nie jest zarezerwowane tylko dla wielkich korporacji. Każdy może z niej korzystać

Dwa awanse Zwolińskiej w ME. Jeden w świetnym stylu, drugi z "wypadkiem przy pracy"

Dwa awanse Zwolińskiej w ME. Jeden w świetnym stylu, drugi z "wypadkiem przy pracy"