
Pod Katarynką, Brzozowa 15
A:
Rostbef wolnopieczony, marynowany w soku z malin, podany na pieczywie i pesto z pietruszki.
Pierś z kaczki podana na puree ziemniaczanym z kozim serem oraz carpaccio z buraka z olejem z pestek dyni.
Orzeźwiający sorbet limonkowy z malinami, kruchym ciastkiem i miętą.
B:
Lekki chłodnik jogurtowy z fenkułu i zielonego ogórka z olejem makowym.
Warzywa pieczone z aromatycznymi ziołami w pomidorach z dodatkiem wędzonego tofu.
Tarta cytrynowa z musem z białej czekolady, aromatyzowanym brandy i sosem jagodowym.

Rzeźnia, Plac Dominikański 2
A:
Sałatka wiosenna
Żebro słuszny rozmiar
Sernik własnego wypieku
B:
Krem z cukinii z grzankami
Buffalo wings
Brownie z sosem malinowym

Rzeźnia, Bożego Ciała 14
A:
Sałatka wiosenna
Żebro słuszny rozmiar
Sernik własnego wypieku
B:
Krem z cukinii z grzankami
Buffalo wings
Brownie w sosie malinowym

Stacja Zabłocie, Zabłocie 21
A:
Pâté z karczochami podawane na domowej foccaci.
Spaghetti Ai Frutti Di Mare
Spaghetti, ośmiornica, kalmary, krewetki, mule, pietruszka, sos na bazie białego wina.
Mus pomarańczowy z kruszonką korzenną.
B:
Foccacia z rozmarynem i solą, podawana z oliwą oraz octem balsamicznym.
Gnocchi 4 Formaggi
Gnocchi, mozarella, gorgonzola, taleggio, parmezan.
Mus pomarańczowy z kruszonką korzenną.