Menu A
1. Słodko-pikantne skrzydełka w syropie klonowym z dodatkiem chili
2. Pizza Roma z wołowina barbecue, salami piccante, grillowaną papryką i jalapeno
3. Fondant czekoladowy podawany z truskawkami
Menu B
1. Bruschetta z pomidorami, świeżym czosnkiem i bazylią
2. Pizza Roma z mascarpone, karmelizowaną cebulą, gruszką i orzechami włoskimi
3. Fondant czekoladowy podawany z truskawkami
Sticky Fingers @ Stalowe Magnolie, ulica Szpitalna 6
Menu A
1. Chłodnik „ajo blanco" z marynowaną makrelą i pieczonym jajkiem
2. Karczek z dzika, purée ze słonecznika bulwiastego, buraki marynowane, sos jałowcowy
3. Semifreddo limonkowe z selerem naciowym, sos jeżynowy
Menu B
1. Chłodnik „ajo blanco" z kandyzowaną figą i pieczonym jajkiem
2. Rotolo z domowej pasty ze szpinakiem, suszonymi pomidorami i sosem z sera Taleggio
3. Semifreddo limonkowe z selerem naciowym, sos jeżynowy
Il Calzone, Starowiślna 15A

Worek Pszenicy, Ulica Krupnicza 3
Menu A
1. Tatar z polędwicy wołowej podwędzany rozmarynem, ogórek charsznicki, czerwona cebulka, grzyby marynowane, musztarda francuska, żółtko
2. Pizza Worek Pszenicy - sos pomidorowy, mozzarella, pomidorki truskawkowe, grillowany rostbeff, rukola, sos na bazie piwa pszenicznego
3. Tarta owocowa
Menu B
1. Krem z botwinki z kozim serem i starzonym octem balsamicznym
2. Risotto nero di sepia z ośmiornicą i groszkiem cukrowym, pomidory truskawkowe
3. Beza z kremem mascarpone i truskawkami
Menu A
1. Krem z żurku, jajko sous vide, boczek
2. Kurczak supreme, arborio, warzywa, sos z estragonem
3. Piana z ajerkoniaku, kawior z owoców
Menu B
1. Mix sałat, tost z kozim serem, orzechy
2. Stek z rekina, gnocchi ze świeża miętą, warzywa, sos laurowy
3. Tarta z kemem waniliowym, owoce