W trakcie festiwalu można kupić produkty zdrowe i ekologiczne. Z Pomorza pod Wawel przyjechały 2 tony ryb! Gotują najlepsi polscy kucharze, a goście mają okazję spróbować wspaniałych cydrów, win i piw.
Filozofia, którą kierują się organizatorzy jest prosta; festiwal ma być platformą, która umożliwi bezpośrednie spotkanie między wsią a miastem, rolnikiem, przetwórcą a konsumentem.
Festiwal trwa do 13 listopada. Miejsce: Centrum Kongresowe ICE.
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Dołącz do nas na X!
Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?