1 z 12
Przewijaj galerię w dół

fot. Fot. Szymon Zieliński
Kuchnia polska to nie tylko bigos, żurek i kotlet schabowy, ale prawdziwe bogactwo smaków, które kształtowało się przez wieki. Już w dniach 11-20 listopada w ramach "Tygodnia Kuchni Polskiej" będzie można skosztować biało-czerwonego menu.
2 z 12

fot. Fot. Justyna Hernas
Przedsmak "Tygodnia Kuchni Polskiej" w restauracji "Trzy Rybki" krakowskiego Hotelu Starego.
3 z 12

fot. Fot. Justyna Hernas
Przedsmak "Tygodnia Kuchni Polskiej" w restauracji "Trzy Rybki" krakowskiego Hotelu Starego.
4 z 12

fot. Fot. Szymon Zieliński
Przedsmak "Tygodnia Kuchni Polskiej" w restauracji "Trzy Rybki" krakowskiego Hotelu Starego.