1 z 12
Przewijaj galerię w dół
Kuchnia polska to nie tylko bigos, żurek i kotlet schabowy,...
fot. Fot. Szymon Zieliński

Kuchnia polska to nie tylko bigos, żurek i kotlet schabowy, ale prawdziwe bogactwo smaków, które kształtowało się przez wieki. Już w dniach 11-20 listopada w ramach "Tygodnia Kuchni Polskiej" będzie można skosztować biało-czerwonego menu.

2 z 12
Przedsmak "Tygodnia Kuchni Polskiej" w restauracji "Trzy...
fot. Fot. Justyna Hernas

Przedsmak "Tygodnia Kuchni Polskiej" w restauracji "Trzy Rybki" krakowskiego Hotelu Starego.

3 z 12
Przedsmak "Tygodnia Kuchni Polskiej" w restauracji "Trzy...
fot. Fot. Justyna Hernas

Przedsmak "Tygodnia Kuchni Polskiej" w restauracji "Trzy Rybki" krakowskiego Hotelu Starego.

4 z 12
Przedsmak "Tygodnia Kuchni Polskiej" w restauracji "Trzy...
fot. Fot. Szymon Zieliński

Przedsmak "Tygodnia Kuchni Polskiej" w restauracji "Trzy Rybki" krakowskiego Hotelu Starego.

Pozostało jeszcze 7 zdjęć.
Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Polecamy

Jadalny Kraków Fest urządzono na Wesołej ze świeżymi warzywami, koncertami i jeżami

Jadalny Kraków Fest urządzono na Wesołej ze świeżymi warzywami, koncertami i jeżami

Galeria Kazimierz świętuje 20-lecie. Można wygrać wycieczkę do Dubaju

Galeria Kazimierz świętuje 20-lecie. Można wygrać wycieczkę do Dubaju

Co za mecz Hutnika! Aż osiem goli w hitowym starciu z Polonią

Co za mecz Hutnika! Aż osiem goli w hitowym starciu z Polonią

Zobacz również

Pożar w Tarnowie. Z ogniem walczą duże siły straży

Pożar w Tarnowie. Z ogniem walczą duże siły straży

Bieg Twierdzy Kraków. Co się działo na trasie w okolicy Fortu Barycz

Bieg Twierdzy Kraków. Co się działo na trasie w okolicy Fortu Barycz