Nasza Loteria SR - pasek na kartach artykułów
24 z 53
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Większość Polaków nie wyobraża sobie wigilijnej kolacji bez...
fot. Andrzej Banas / Polska Press

Zator. Co decyduje o wyjątkowym smaku karpia? Liczy się kunszt kulinarny, ale równie ważny jest właściwy dobór ryby [ZDJĘCIA]

Większość Polaków nie wyobraża sobie wigilijnej kolacji bez karpia. Zanim jednak trafi on na stoły odbywa się długi cykl hodowli, nawet do trzech lat. Konkretnie w przypadku zatorskiego wynosi dwa lata. Dzięki temu, że ryba jest młoda, jej mięso jest smaczniejsze. Zdjęcia wykonywane były w Rybackim Zakładzie Doświadczalnym z Zatorze i na stawach w Spytkowicach

Zobacz również

Nowe fakty. Mike Tyson kontra Jake Paul oficjalną walką! Znamy również zarobki

O TYM SIĘ MÓWI
Nowe fakty. Mike Tyson kontra Jake Paul oficjalną walką! Znamy również zarobki

Termy Poddębice. Mija drugi rok od otwarcia wielkiego rekreacyjnego kompleksu ZDJĘCIA

Termy Poddębice. Mija drugi rok od otwarcia wielkiego rekreacyjnego kompleksu ZDJĘCIA

Polecamy

Aż osiem firm chce zaprojektować i wybudować żłobek na os. Widok w Krakowie

Aż osiem firm chce zaprojektować i wybudować żłobek na os. Widok w Krakowie

Nowe fotoradary na polskich drogach szokują możliwościami. Czy jest się czego bać?

Nowe fotoradary na polskich drogach szokują możliwościami. Czy jest się czego bać?

Najlepsze przepisy na grilla od uczestnika Masterchefa

Najlepsze przepisy na grilla od uczestnika Masterchefa