MKTG SR - pasek na kartach artykułów
6 z 7
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Jeśli chcemy uzyskać rozpływające się w ustach mięso, warto...
fot. Katarzyna Puczyńska

Co zrobić z wodą po kiszonych ogórkach? Nie wylewaj jej! To samo zdrowie. TOP 8 sposobów na wykorzystanie soku z kiszonki

Mięso marynowane w soku z kiszonej kapusty

Jeśli chcemy uzyskać rozpływające się w ustach mięso, warto je marynować w soku z kiszonych ogórków albo kapusty. Świetnie do marynowania sprawdza się karkówka.

Zobacz również

Przegląd tygodnia od 26.05 w Kartuzach

NOWE
Przegląd tygodnia od 26.05 w Kartuzach

Tygodniowy przegląd prasy w Nowym Tomyślu, (26.05-1.06.2024)

NOWE
Tygodniowy przegląd prasy w Nowym Tomyślu, (26.05-1.06.2024)

Polecamy

French Open. W niedzielę mecze Świątek i Hurkacza pod dachem. Fręch odpadła w deblu

French Open. W niedzielę mecze Świątek i Hurkacza pod dachem. Fręch odpadła w deblu

Awans Stali Stalowa Wola do I ligi z małopolskimi piłkarzami w składzie

Awans Stali Stalowa Wola do I ligi z małopolskimi piłkarzami w składzie

Marcin Janas nie jest już trenerem szczypiornistów Grupy Azoty Unia Tarnów

Marcin Janas nie jest już trenerem szczypiornistów Grupy Azoty Unia Tarnów