5 z 8

fot. Fot. Mateusz Torbus
Do poczytania: „Jajko”. Książka Kasi i Zosi Pilitowskich. Sprawdź najlepsze przepisy na jajka faszerowane
6 z 8

fot. Fot. Mateusz Torbus
Kasia i Zosia Pilitowskie, mama i córka, wegetarianki, właścicielki i kucharki w barze śniadaniowym „Ranny Ptaszek” w Krakowie. Kasia równocześnie zarządza kuchnią w „Hummus Amamamusi” na krakowskim Kazimierzu, od kilku lat prowadzi z powodzeniem największy festiwal kulinarny w Krakowie „Najedzeni Fest!”, organizuje letni Piknik Krakowski w parkach Krakowa i walczy o drzewa. Zosia jest mistrzynią kiszonek i miłośniczką kuchni azjatyckiej.
7 z 8

„JAJKO” Kasia i Zosia Pilitowskie
Wydawnictwo Buchmann
Oprawa miękka ze skrzydełkami
Format 19 x 24 cm
Ilość stron 192
Cena 39,99 zł