"Kuchenne rewolucje". Oto restauracje, które upadły, nie pomogła nawet Magda Gessler

redakcja
"Kuchenne rewolucje" na telewizyjnej antenie zadebiutowały w marcu 2010 roku. Od tamtej pory restauratorka Magda Gessler podróżuje po całym kraju i ratuje podupadające knajpy. Trzeba przyznać, że większość kulinarnych metamorfoz kończy się spektakularnym sukcesem. Jednak nie wszystkie. Zobacz listę restauracji, którym nawet Magda Gessler nie potrafiła pomóc.

Co sprawia, że niektóre z kuchennych rewolucji się nie powiodły? Czynniki zwykle są różne. Czasem jest to upór właścicieli, którzy mimo zmian zaproponowanych przez Magdę Gessler nie wdrożyli ich w pełni w życie, czasem powodem jest niemożność udźwignięcia sukcesu, a czasem - jak to w biznesie bywa - brak szczęścia.

Kliknij w "zobacz galerię" i sprawdź, które rewolucje Magdy Gessler nie przeszły próby czasu.

Zobacz także:

Słynna krakowska legenda. Wspominamy wróżkę Dzidziannę spod Sukiennic

Czytaj także

Wideo

Komentarze 15

Komentowanie artykułów jest możliwe wyłącznie dla zalogowanych Użytkowników. Cenimy wolność słowa i nieskrępowane dyskusje, ale serdecznie prosimy o przestrzeganie kultury osobistej, dobrych obyczajów i reguł prawa. Wszelkie wpisy, które nie są zgodne ze standardami, proszę zgłaszać do moderacji. Zaloguj się lub załóż konto

Nie hejtuj, pisz kulturalne i zgodne z prawem komentarze! Jeśli widzisz niestosowny wpis - kliknij „zgłoś nadużycie”.

Podaj powód zgłoszenia

Z
Zadert

Ona ratuje knajpy!? Wątpię !! Raczej siebie lansuje w tym programie trzepiąc przy tym niezłą kapuchę ...A ilu ludzi przy okazji po obraża to nawet nie wspomnę ( sprawy w sądzie ) ...

z
zzz
18 lipca, 01:20, Marta:

Sto gram? Sto gram?!?!?!?!?! Może tak wreszcie sto GRAMÓW!!!

trzeba było mówić, że bardziej hurt, cena za gramca byłaby lepsza

W
Wierzyciel

Wspomnę El Toro którego właściciel wisi mnie i innym osobom kasę.

o
obserwe

Wyglada na to ze- ludzie nie lubia zydowek .

c
cała prawda

Tylko naiwni resatauratorzy myśleli,że ta TVNowska Piggy im coś pomoże!!!!Jej przepisy to porażka, a wygląd odstrasza od wejścia do takiej restauracji

B
Balamuth

Za Marcello nie płaciła czynszu i właściciel hotelu ja wyrzucił

t
tsw

Da Pietro powstało wczesniej. Jakies 17 lat temu. Zmieniło się tylko wejscie.

K
Konsument

Oczym świadczy upadek restauracji? O tym, że program nie spełnia swojego zadania. Pogrąża ludzi, ośmiesza, doprowadza do łez. Ponadto dania po cenach śmiesznie niskich.

R
Ropucha

Piotrkow 2x Kielce 3x ostatnio Zaba

G
Gersa

Co ta Gesler moze tylko tyle utopic klienta.Zero wypad z mojejknsjpy

R
Restaurator

Restauracje zbankrutowały, ponieważ towar musiał być najlepszej jakości, a za tym szły wysokie ceny, a dania w cenach minimalnych. Dla przykładu połowa kaczki z dodatkami 30.00 zł, pączki i lody u Gessler,kto mi przypomni ile kosztują? Ponadto wymuszanie od właścicieli zwierzeń ze spraw osobistych to duża przesada. Nie mogłam patrzeć na upokorzenia ludzi, rzucanie talerzami, przekleństwa i siadanie na stołach gdzie za chwilę podawano potrawy. Za żadną cenę nie pozwoliłabym na takie traktowanie publicznie.

G
Gość

gesler To zwykła chamica oszustka powinni jej zdjac ten program a nie nabijac jej kase

M
Marta

Sto gram? Sto gram?!?!?!?!?! Może tak wreszcie sto GRAMÓW!!!

G
Gość

A pokaż mi restauracje, która działa bez długów? Myślisz że ta sztuczna blondyna stwarza cuda ,wręcz przeciwnie ludzi zmusza do pogłębiania się w długi a sama mało że trzeba jej za fanaberie zapłacić i to nie mało to jeszcze trzeba babsztylowi dać się obrażać

z
z pis

bieda i ubóstwo doprowadziły do tego, ludzi nie stać na knajpy. zarabiamy marne grosze to co się dziwić.