https://gazetakrakowska.pl
reklama
MKTG SR - pasek na kartach artykułów

Nie przepłacaj za zakupy spożywcze. Te warzywa i zioła odrosną z resztek, a smakują tak samo

Daria Wieclawek
Chcesz mieć niekończący się zapas ziół, różnych odmian cebuli i sałat? Nic prostszego! Większość używanych w kuchni warzyw może być wykorzystana ponownie, wystarczy odrobina cierpliwości. Co będzie potrzebne na start? Trochę szklanych naczyń, w których będziesz mógł obserwować rozwój korzonków i trochę przestrzeni w słonecznym miejscu. Pamiętaj, że wszystkie roślinki wymagają regularnej zmiany wody na świeżą – wyrób w sobie nawyk częstego sprawdzania stanu roślin. Przygotuj też zapas dobrej jakości gleby – twoje sadzonki będą musiały się czymś pożywić!
emisja bez ograniczeń wiekowych
Wideo

Kulinaria

Komentarze 3

Komentowanie zostało tymczasowo wyłączone.

Podaj powód zgłoszenia

G
Gość

Zawsze na przednówku drożały warzywa

J
Janek

Jeśli chodzi o warzywa, to chyba lepiej wyciskać soki i je pić wg zaleceń terapiasokami.pl/niezwykle-wlasciwosci-zwyklych-warzyw. Tym bardziej, że niektóre warzywa trudno zjeść na surowo. Ogólnie wiadomo, że warzywa i owoce mają dużo witamin i enzymów które poprawiają stan zdrowia. Piję takie soki własnej roboty i zdrowie mam super oraz dużo energii.

G
Gość

500 plus samo się nie sfinansuje

Polecane oferty
Wróć na gazetakrakowska.pl Gazeta Krakowska