Piłka nożna. Czy Bartosz Praciak wymuszał rzut karny? [WIDEO]

Jerzy Zaborski
Jerzy Zaborski
Bartosz Praciak (z prawej) napastnik Unii w walce w polu karnym Zatorzanki Zator
Bartosz Praciak (z prawej) napastnik Unii w walce w polu karnym Zatorzanki Zator Fot. Jerzy Zaborski
Dodaj komentarz:
Udostępnij:
Pod znakiem kontrowersyjnych decyzji sędziego Unia wywalczyła w Zatorze awans do finału rozgrywek o Puchar Polski w oświęcimskim podokręgu. Sam Bartosz Praciak był trzykrotnie faulowany w polu karnym. Jedną sytuację, z ostatniej minuty doliczonego czasu, udało nam się zarejestrować. To właśnie po niej napastnik Unii ujrzał żółtą kartkę za próbę wymuszenia rzutu karnego. Czy słusznie?

Wideo

Komentarze 1

Komentowanie artykułów jest możliwe wyłącznie dla zalogowanych Użytkowników. Cenimy wolność słowa i nieskrępowane dyskusje, ale serdecznie prosimy o przestrzeganie kultury osobistej, dobrych obyczajów i reguł prawa. Wszelkie wpisy, które nie są zgodne ze standardami, proszę zgłaszać do moderacji. Zaloguj się lub załóż konto

Nie hejtuj, pisz kulturalne i zgodne z prawem komentarze! Jeśli widzisz niestosowny wpis - kliknij „zgłoś nadużycie”.

Podaj powód zgłoszenia

k
kibic
Padolino. Pozostałe karne których się domagali podobne.......
Dodaj ogłoszenie