Zgłoszenia do 5 kwietnia 2025 r.
Do głównych zadań pracownika będzie należeć:
wykonywanie prac związanych z obróbką wstępną i właściwą produktów do przygotowania posiłków, z zachowaniem wymaganych w procesie produkcji schematów technologicznych,
sprawdzanie świeżości i jakości produktów wykorzystywanych do przygotowywania posiłków,
komponowanie i przygotowywanie potraw zgodnie z zasadami żywienia,
tworzenie nowych dań i sposobów ich podawania,
bieżąca współpraca z zespołem kelnerskim i magazynierem,
utrzymywanie porządku i czystości w kuchni oraz w pomieszczeniach pomocniczych zgodnie z zasadami BHP i harmonogramem mycia i sprzątania, w tym: czyszczenie i dezynfekcja powierzchni roboczych, urządzeń, maszyn i drobnego sprzętu kuchennego w trakcie i po zakończeniu procesu produkcji, a także czyszczenie i dezynfekcja podłóg, ścian, szaf i okapów.
Wymagania wobec kandydata:
wykształcenie co najmniej zasadnicze zawodowe w kierunku gastronomia,
dyplom potwierdzający kwalifikacje zawodowe,
doświadczenie w pracy na tym samym lub podobnym stanowisku,
aktualna książeczka zdrowia do celów sanitarno-epidemiologicznych,
gotowość do pracy w równoważnym systemie czasu pracy, w systemie zmianowym, również w niedziele i święta,
dobra organizacja pracy własnej,
samodzielność, kreatywność, dokładność, podzielność uwagi,
umiejętność pracy w zespole i pod presją czasu,
komunikatywność,
wysoka kultura osobista.
Dodatkowym atutem będzie:
ukończenie dodatkowych kursów i szkoleń podnoszących i poszerzających
kwalifikacje zawodowe potwierdzone stosownymi certyfikatami lub zaświadczeniami,praktyka w lokalach gastronomicznych lub firmach cateringowych.
Osoby zainteresowane są proszone o przesłanie CV i listu motywacyjnego do 5 kwietnia 2025 r. za pośrednictwem elektronicznego formularza dostępnego poniżej.
