MKTG SR - pasek na kartach artykułów
5 z 12
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Gotowe ciasto podziel na pół i jedną część zawiń w folię...
fot. Katarzyna Puczyńska

Pyszny pleśniak z powidłami śliwkowymi i bezą. Tradycyjne ciasto na rodzinne spotkania i imprezy. Przepis, który zawsze się udaje

Ciasto pleśniak. Krok 3

Gotowe ciasto podziel na pół i jedną część zawiń w folię spożywczą i schowaj do lodówki na ok. 30 minut.
Drugą część znów podziel na pół. Do jednej połówki dodaj kakao i wyrób w misce. Obie części zawiń oddzielnie w folię spożywczą i również schowaj do lodówki na ok. 30 minut.

Zobacz również

Niedziela z rodziną. Festyn w szczecineckim parku [zdjęcia]

Niedziela z rodziną. Festyn w szczecineckim parku [zdjęcia]

Tragedia w powiecie lublinieckim. Utonęła 9-letnia dziewczynka

Tragedia w powiecie lublinieckim. Utonęła 9-letnia dziewczynka

Polecamy

Kino letnie wraca do Zakopanego. Wielkie gwiazdy i znane film zobaczymy za darmo

Kino letnie wraca do Zakopanego. Wielkie gwiazdy i znane film zobaczymy za darmo

Zaskakujący krem z zielonego groszku. Tak dobre, że rodzina oniemieje z zachwytu

Zaskakujący krem z zielonego groszku. Tak dobre, że rodzina oniemieje z zachwytu

Chcesz pracować z AI? Oto 9 najnowszych zawodów poszukiwanych na rynku

Chcesz pracować z AI? Oto 9 najnowszych zawodów poszukiwanych na rynku