17 z 21

fot. Agnieszka Nigbor-Chmura
Wystudzone rogale znów trafiają na cukierniczy blat, a całości dopełnia gęsty biały lukier i odrobina płatków migdałowych, którymi udekorowane są gotowe słodkości świętego Marcina.
18 z 21

fot. Agnieszka Nigbor-Chmura
Wystudzone rogale znów trafiają na cukierniczy blat, a całości dopełnia gęsty biały lukier i odrobina płatków migdałowych, którymi udekorowane są gotowe słodkości świętego Marcina.
19 z 21

fot. Agnieszka Nigbor-Chmura
Wystudzone rogale znów trafiają na cukierniczy blat, a całości dopełnia gęsty biały lukier i odrobina płatków migdałowych, którymi udekorowane są gotowe słodkości świętego Marcina.
20 z 21

fot. Agnieszka Nigbor-Chmura
Tylko w listopadzie wypieką ich ponad 30000 sztuk