Nasza Loteria SR - pasek na kartach artykułów
4 z 53
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Większość Polaków nie wyobraża sobie wigilijnej kolacji bez...
fot. Andrzej Banas / Polska Press

Zator. Co decyduje o wyjątkowym smaku karpia? Liczy się kunszt kulinarny, ale równie ważny jest właściwy dobór ryby [ZDJĘCIA]

Większość Polaków nie wyobraża sobie wigilijnej kolacji bez karpia. Zanim jednak trafi on na stoły odbywa się długi cykl hodowli, nawet do trzech lat. Konkretnie w przypadku zatorskiego wynosi dwa lata. Dzięki temu, że ryba jest młoda, jej mięso jest smaczniejsze. Zdjęcia wykonywane były w Rybackim Zakładzie Doświadczalnym z Zatorze i na stawach w Spytkowicach

Zobacz również

Wielki sukces! Belsk Duży awansował i będzie miał II ligę siatkówki! [ZDJĘCIA]

Wielki sukces! Belsk Duży awansował i będzie miał II ligę siatkówki! [ZDJĘCIA]

PGE Stal Mielec podejmuje dziś lidera ekstraklasy!

PGE Stal Mielec podejmuje dziś lidera ekstraklasy!

Polecamy

Reprezentacyjny obrońca wzmacnia Comarch Cracovię

Reprezentacyjny obrońca wzmacnia Comarch Cracovię

Wypadek w Tropiu na  DK75. Cztery osoby ranne. Wyznaczono objazdy

Wypadek w Tropiu na DK75. Cztery osoby ranne. Wyznaczono objazdy

Nowy napastnik Comarch Cracovii, ostatnio grał w Tychach

Nowy napastnik Comarch Cracovii, ostatnio grał w Tychach