9 z 45
Podczas warsztatów w zatorskiej cukierni uczestnicy wyjazdu...
fot. Bogusław Kwiecień

Podczas warsztatów w zatorskiej cukierni uczestnicy wyjazdu kroili i pakowali cukierki w opakowania

10 z 45
Cukiernia w Zatorze produkuje kilkanaście tysięcy krówek...
fot. Bogusław Kwiecień

Cukiernia w Zatorze produkuje kilkanaście tysięcy krówek dziennie

11 z 45
Cukiernia z Zatora stara się o znak marki lokalnej dla...
fot. Bogusław Kwiecień

Cukiernia z Zatora stara się o znak marki lokalnej dla warsztatów z wyrobu krówek

12 z 45
Panie w zakładzie cukierniczym podkreślają, że mają słodkie...
fot. Bogusław Kwiecień

Panie w zakładzie cukierniczym podkreślają, że mają słodkie zajęcie

Pozostały jeszcze 32 zdjęcia.
Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Polecamy

Oto „Śmiguśniok Roku 2025”. Najlepiej psocił w Lany Poniedziałek

Oto „Śmiguśniok Roku 2025”. Najlepiej psocił w Lany Poniedziałek

Rezerwy Wisły Kraków boleśnie obite przez Avię Świdnik

Rezerwy Wisły Kraków boleśnie obite przez Avię Świdnik

Zmiana na szczycie małopolskiej piłki! Nowy prezes: Nie jestem osobą przypadkową

Zmiana na szczycie małopolskiej piłki! Nowy prezes: Nie jestem osobą przypadkową

Zobacz również

Pożegnanie papieża Franciszka w Krakowie. Wierni modlą się w Łagiewnikach

Pożegnanie papieża Franciszka w Krakowie. Wierni modlą się w Łagiewnikach

Zakopianka, czyli góralskie pole bitwy. Bywało już ostro. Jak będzie teraz?

Zakopianka, czyli góralskie pole bitwy. Bywało już ostro. Jak będzie teraz?