Nasza Loteria SR - pasek na kartach artykułów

Kraków: gotowali z pasją i fantazją [ZDJĘCIA]

(ban)
Roladki z karpia nadziewane daktylami , pierś z kaczki ze szpinakiem w sosie z wiśni i porzeczki - oto przepis na sukces Elżbiety Stopy, zwyciężczyni konkursu "Gotuj z pasją i fantazją", organizowanego przez Zespołu Szkół Gastronomicznych nr 1 w Krakowie.

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Dołącz do nas na X!

Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.

Obserwuj nas na X!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!
Wróć na gazetakrakowska.pl Gazeta Krakowska