https://gazetakrakowska.pl
reklama
MKTG SR - pasek na kartach artykułów

Nowy Sącz. International Cooking Day 2018. Studenci WSB-NLU gotowali dla chorego Przemka

Janusz Bobrek
WSB-NLU w Nowym Sączu
Po raz kolejny na Wyższej Szkole Biznesu w Nowym Sączu studenci obcokrajowcy przygotowali swoje narodowe potrawy, a dochód z akcji został przekazany na podopiecznego Stowarzyszenia Sursum Corda Przemka Jankosza.

Podczas International Cooking Day 2018 hol główny Wyższa Szkoła Biznesu - National-Louis University wypełnił się po brzegi amatorami międzynarodowej kuchni i różnorodnych smaków. W tym roku można był spróbować m.in. ukraińskich sałatek, hiszpańskiej paelli, niemieckiego ciasta z szynką czy też południowoafrykańskich oraz tureckich deserów. Wszystkie te pyszności były dziełem studentów WSB oraz gości z programu Erasmus+. Podczas degustacji wystąpił zespół Sunflowers. Dochód z imprezy przekazany został na rehabilitację Przemka Jankosza, podopiecznego Stowarzyszenia Sursum Corda.

KONIECZNIE SPRAWDŹ:

FLESZ: Ceny paliw w górę. Diesel droższy od benzyny

emisja bez ograniczeń wiekowych
Wideo

Biznes

Polecane oferty
* Najniższa cena z ostatnich 30 dniMateriały promocyjne partnera
Wróć na gazetakrakowska.pl Gazeta Krakowska