Smażony karp w chrupiącej skórce to jedno z ulubionych dań wigilijnych. Ryby pochodzą z ekologicznych stawów z Doliny Będkowskiej. Do Krakowa przyjechały już usmażone i gotowe do zjedzenia.
Poniżej publikujemy harmonogram kolejnych poczęstunków:
- 9 grudnia - Centrum Kongresowe ICE Kraków
- 11 grudnia - plac Wolnica
- 14 grudnia - Planty przy Barbakanie
- 16 grudnia - parking obok banku przy pętli tramwajowej na Kurdwanowie
- 18 grudnia - okolice Błoń
- Przyjdź w maseczce, zachowaj bezpieczny odstęp i częstuj się! - apelują organizatorzy.
- Kraków sprzed niemal stu lat na kolorowych zdjęciach!
- Nowy sklep internetowy Magdy Gessler. Ceny zwalają z nóg. Flaczki za 50 złotych!
- Tropiki zaledwie dwie godziny drogi od Krakowa! [ZDJĘCIA]
- Organizator orgii w Brukseli poszukiwany przez policję z Wadowic?
- Mieszkania w Krakowie dla milionerów. Tak można mieszkać!
- Andrzej Duda jednym telefonem załatwił otwarcie stoków
FLESZ - Rodzice mają dość zdalnego nauczania i idą do prokuratury

Wideo