1 z 6
Przewijaj galerię w dół

fot. Andrzej Banas / Polska Press
Rybacki Zakład Doświadczalny w Zatorze, producent karpia zatorskiego,
2 z 6
![Składniki karpia w batonie dla polskich olimpijczyków sprawią, że będzie im łatwiej sięgać po medale [ZDJĘCIA]](https://d-art.ppstatic.pl/kadry/k/r/1/7a/bb/5de12f29df5ca_o_xlarge.jpg)
fot. Biuro prasowe Effectivepr
3 z 6

fot. Biuro prasowe Effectivepr
Pracami nad przekąskę z dodatkiem mięsa karpia kieuje dr inż. Joanns Tkaczewska z Katedry Przetwórstwa Produktów Zwierzęcych na Wydziale Technologii Żywności Uniwersytetu Rolniczego w Krakowie
4 z 6
![Składniki karpia w batonie dla polskich olimpijczyków sprawią, że będzie im łatwiej sięgać po medale [ZDJĘCIA]](https://d-art.ppstatic.pl/kadry/k/r/1/57/fa/5de12e2316d7d_o_xlarge.jpg)
fot. Biuro prasowe Effectivepr