
Pączki z różą z własnej plantacji
Cukiernia Antoni Adamek, os. Dywizjonu 303
Zaprasza na świeżutkie i pachnące pączki z różanym nadzieniem. Róża, której się tu używa, pochodzi z własnej plantacji. "Jakość, tradycja i smak" to priorytety tej rodzinnej firmy, obecnej w Krakowie od 1984 r. Zawsze dba się tu o naturalne i najwyższej jakości surowce i nie ulega presji niskiej ceny, kosztem smaku wyrobów. Cukiernia ma punkty m.in. na: ul. Karmelickiej 45a, Rynku Kleparskim i Nowym Kleparzu.

Zaproszenie na podróż w czasie
Cukiernia Sowa, ul. Szewska 9
Początki historii tej cukierni sięgają pierwszej połowy minionego wieku, dlatego pracownia zaprasza do podróży w czasie, poprzez najbardziej charakterystyczne daty swojej słodkiej historii. Wszystkich mających ochotę na coś wyjątkowego, zachęca do degustacji z sowitą porcją niezapomnianej satysfakcji. Cukiernia zaprasza do swoich trzech punktów w Krakowie.

W aromacie wanilii i migdałów
Cukiernia Vanilla, ul. Na Szaniec 14
Tutejsze wyroby cukiernicze przygotowywane są bez barwników i polepszaczy. Cukiernia używa do produkcji naturalnych aromatów migdałowych i waniliowych. Przygotowuje się tu tylko jeden, przepyszny rodzaj pączków z nadzieniem różanym, oblanych lukrem i ozdobionych skórką pomarańczową lub posypanych cukrem pudrem.

Pączki od mistrzów cukiernictwa z Dobczyc
Piekarnia Złoty Kłos Sp.J., ul.Jagiellońska 33A Dobczyce
Piekarnia jest rodzinną firmą powstałą blisko 25 lat temu. Jej właściciele są dyplomowanymi mistrzami piekarnictwa i cukiernictwa. Znana jest nie tylko z szerokiego asortymentu wypieków piekarniczych, ale i cukierniczych. Zaprasza do sklepów firmowych na świeżutkie pączki z nadzieniem z róży lub adwokatem.