Nasza Loteria SR - pasek na kartach artykułów
33 z 53
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Większość Polaków nie wyobraża sobie wigilijnej kolacji bez...
fot. Andrzej Banas / Polska Press

Zator. Co decyduje o wyjątkowym smaku karpia? Liczy się kunszt kulinarny, ale równie ważny jest właściwy dobór ryby [ZDJĘCIA]

Większość Polaków nie wyobraża sobie wigilijnej kolacji bez karpia. Zanim jednak trafi on na stoły odbywa się długi cykl hodowli, nawet do trzech lat. Konkretnie w przypadku zatorskiego wynosi dwa lata. Dzięki temu, że ryba jest młoda, jej mięso jest smaczniejsze. Zdjęcia wykonywane były w Rybackim Zakładzie Doświadczalnym z Zatorze i na stawach w Spytkowicach

Zobacz również

Żona Krzysztofa Skiby kusi potężnym biustem w basenie!

Żona Krzysztofa Skiby kusi potężnym biustem w basenie!

Majówka nad Pogorią III. Nie tylko plaża. Czeka odnowiona wiata grillowa

Majówka nad Pogorią III. Nie tylko plaża. Czeka odnowiona wiata grillowa

Polecamy

Poważny wypadek w Sieniawie. Zderzyły się dwa samochody. Kierowca zasnął ZDJĘCIA

Poważny wypadek w Sieniawie. Zderzyły się dwa samochody. Kierowca zasnął ZDJĘCIA

GIS wycofuje produkt dla dzieci. Skażenie śmiertelną bakterią

GIS wycofuje produkt dla dzieci. Skażenie śmiertelną bakterią

Na parkingu przy drodze do Morskiego Oka skończyły się wolne miejsca. TPN radzi

Na parkingu przy drodze do Morskiego Oka skończyły się wolne miejsca. TPN radzi