Nasza Loteria SR - pasek na kartach artykułów
53 z 53
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze. Po ostatnim zdjęciu przejdziesz na i.pl.
Poprzednie
Przejdź na i.pl
Przesuń w prawo aby przejść na i.pl
Większość Polaków nie wyobraża sobie wigilijnej kolacji bez...
fot. Andrzej Banas / Polska Press

Zator. Co decyduje o wyjątkowym smaku karpia? Liczy się kunszt kulinarny, ale równie ważny jest właściwy dobór ryby [ZDJĘCIA]

Większość Polaków nie wyobraża sobie wigilijnej kolacji bez karpia. Zanim jednak trafi on na stoły odbywa się długi cykl hodowli, nawet do trzech lat. Konkretnie w przypadku zatorskiego wynosi dwa lata. Dzięki temu, że ryba jest młoda, jej mięso jest smaczniejsze. Zdjęcia wykonywane były w Rybackim Zakładzie Doświadczalnym z Zatorze i na stawach w Spytkowicach

Zobacz również

Kompromitacja Manchesteru United. Rywal wbił Czerwonym Diabłom 4 gole

Kompromitacja Manchesteru United. Rywal wbił Czerwonym Diabłom 4 gole

Czy te roboty w końcu nas zastąpią? Trendy w rozwoju AI na konferencji Infoshare

Czy te roboty w końcu nas zastąpią? Trendy w rozwoju AI na konferencji Infoshare

Polecamy

Prezydent Kwaśny obiecuje nowy styl zarządzania Tarnowem, ponad podziałami

Prezydent Kwaśny obiecuje nowy styl zarządzania Tarnowem, ponad podziałami

Fiakrzy się bronią! Upadek konia? "O przemęczeniu nie ma mowy"

Fiakrzy się bronią! Upadek konia? "O przemęczeniu nie ma mowy"

Klasa okręgowa Kraków I. Przebój odskoczył Zieleńczance i jest najbliżej awansu

Klasa okręgowa Kraków I. Przebój odskoczył Zieleńczance i jest najbliżej awansu