Nasza Loteria SR - pasek na kartach artykułów

Ile można zapłacić za naparstek wódki, przystawkę czy za kawałek mięsa? Przygotuj się na mocne wrażenia z krakowskich restauracji

Marek Bartosik
W krakowskich restauracjach można zjeść świetnie, można też drogo. Jak bardzo? Aby się o tym przekonać, poszperaliśmy w menu lokali uchodzących za najlepsze w mieście. Znaleźliśmy sporo smacznych kąsków i jeszcze smakowitszych ciekawostek. Najdroższe dania, na jakie trafiliśmy, to wołowina i przystawka. Za cenę tej ostatniej w innej ekskluzywnej restauracji można degustować 12 wyszukanych dań. Ale po kolei! Zapraszamy do galerii...

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Dołącz do nas na X!

Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.

Obserwuj nas na X!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!

Materiał oryginalny: Ile można zapłacić za naparstek wódki, przystawkę czy za kawałek mięsa? Przygotuj się na mocne wrażenia z krakowskich restauracji - Dziennik Polski

Wróć na gazetakrakowska.pl Gazeta Krakowska