8 z 11
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
![Autor: Agnieszka Delkowska...](https://d-art.ppstatic.pl/kadry/k/r/1/41/5c/5a65c93da4d6a_o_large.jpg)
fot. Agnieszka Delkowska
Masz ochotę na lekką przekąskę? Oto TOP 10 sałatek!
Autor: Agnieszka Delkowska
Przepis na sałatkę do dań z grilla
Składniki:
szklanka ugotowanej, białej fasoli typu Jaś
kilka młodych ziemniaków, ugotowanych i pokrojonych w kostkę
2 ogórki kiszone pokrojone w kostkę
cebulka dymka drobno posiekana
1/4 szklanki oleju
łyżka musztardy
Wykonanie:
Ziemniaki i ogórka wymieszać razem, a następnie z ugotowaną fasolą. Dodać posiekaną drobno dymkę. Olej wymieszać z musztardą i wlać do warzyw. Wymieszać i doprawić do smaku solą i pieprzem.