https://gazetakrakowska.pl
reklama
MKTG SR - pasek na kartach artykułów

Potrawy wigilijne z karpia na wiele sposobów. TOP 31 przepisów na królewskiego karpia od gospodyń i gospodarzy z Doliny Karpia [ZDJĘCIA]

Monika Pawłowska
Zazwyczaj na wigilijnym stole pojawia się karp smażony. Tymczasem sposobów na jego przygotowanie jest wiele.
Zazwyczaj na wigilijnym stole pojawia się karp smażony. Tymczasem sposobów na jego przygotowanie jest wiele. Stowarzyszenie Dolina Karpia
Zazwyczaj na wigilijnym stole pojawia się karp smażony. Tymczasem sposobów na jego przygotowanie jest wiele. Tę rybę można dusić, gotować, piec, marynować i wędzić. Można z karpia przyrządzić racuchy, pulpety, a nawet frytki. Karp w nowej wersji zaskoczy bliskich nie tylko w święta. Wypróbowanymi przepisami dzielą się gospodynie i gospodarze ze Stowarzyszenia Dolina Karpia. Tu doprawdy królewską rybę jada się na wiele sposobów. Spróbujcie i Wy.
emisja bez ograniczeń wiekowych
Wideo

Pozostałe

Polecane oferty
* Najniższa cena z ostatnich 30 dniMateriały promocyjne partnera
Wróć na gazetakrakowska.pl Gazeta Krakowska