Nasza Loteria SR - pasek na kartach artykułów
4 z 9
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Bakłażan – powinniśmy go na początku ugotować na parze,...

Wojciech Modest Amaro podpowiada, jak przyrządzić aromatyczne dodatki do dań

Bakłażan – powinniśmy go na początku ugotować na parze, później dopiero usmażyć – wtedy warzywo zatrzyma wszystkie aromaty i smaki w swoim środku. Można też zrobić z nimi zrobić eksperyment – obrać ze skórki, ugotować w miodzie akacjowym lub syropie z czarnego bzu i wtedy stanie się doskonałym deserem.

Zobacz również

Znamy skład reprezentacji Polski na hokoejowe MŚ elity w Czechach

Znamy skład reprezentacji Polski na hokoejowe MŚ elity w Czechach

Pożar maszyny rolniczej na polu koło Niekłonic [ZDJĘCIA]

Pożar maszyny rolniczej na polu koło Niekłonic [ZDJĘCIA]

Polecamy

Iga Świątek już trenuje w Rzymie. ''I oto jesteśmy'' WIDEO

Iga Świątek już trenuje w Rzymie. ''I oto jesteśmy'' WIDEO

Bartosz Jaroch: Z Lechią musimy zagrać na 120 procent naszych możliwości

Bartosz Jaroch: Z Lechią musimy zagrać na 120 procent naszych możliwości

Dwóch 19-latków odpowie za oszustwa ,,na blika’’. Jaki był ich sposób działania?

Dwóch 19-latków odpowie za oszustwa ,,na blika’’. Jaki był ich sposób działania?