https://gazetakrakowska.pl
reklama
MKTG SR - pasek na kartach artykułów

Bez przerwy na sałatkę! Dzień pizzy po tłustym czwartku. Najsmaczniejsza włoska pizza już w piecu [WIDEO]

Julia Cialpuk
Prawdziwą pizzę w Nowym Sączu można zamówić w kilku restauracjach. Gościmy w jednej z grona najlepszych – Gondoli. W piecu jest NOWOŚĆ.

– Kucharz jest Wochem – opowiada właściciel Restauracji Gondola Artur Rosiński. – Pizza, którą dziś wykonał, była zrobiona na białym sosie z bekonem gryzowanym, świeżym pomidorem i świeżą bazylią. Jest lekka, na cienkim cieście. Wkrótce trafi do naszego meni jako nowość.

Pizza była wypiekana w tradycyjnym piecu opalanym drewnem w temperaturze 360 stopni. Czas wypieku – od 4 do 6 minut.

Autor: Julia Cialpuk

Komentarze 1

Komentowanie zostało tymczasowo wyłączone.

Podaj powód zgłoszenia

p
pipipipca
????????? Wacha znam to taki niby bokser , ale Woch ??
Wróć na gazetakrakowska.pl Gazeta Krakowska