
Art&Craft Atelier
Śniadanie A: bajgiel z szynką prosciutto, serem camembert, rukolą i konfiturą gruszkową
Śniadanie B: bajgiel z jajkiem poche, wędzonym łososiem, szpinakiem baby, guacamole i sosem holenderskim

Bona Restaurant & Bar
Śniadanie A: 3 kawałki chrupiącej bagietki skropionej oliwą podawane z serem Tallegio, pomidorami i świeżymi owocami
Śniadanie B: pieczone frankfurterki, jajko sadzone, fasolka z domowym sosem, pieczarki, grillowany pomidor, pieczywo, masło

Esterante
Śniadanie A: gofry z grilla - hummus pomidorowy, duszony szpinak, białe wino, jajko poche, prosciutto crudo, pomidor cherry
Śniadanie B: szakszuka - Jajka z wolnego wybiegu, pieczona papryka, cukinia, parmezan, awokado, pomidory, kumin, kolendra, grillowany chleb czosnkowy

Fala
Śniadanie A: jajka / boczek / pieczarki
Śniadanie B: milkbread / halloumi / figa