
Garnish Food&Wine
Śniadanie A: szakszuka / jajo sadzone / bagietka / masło kolendrowe / selekcja świeżych ziół
Śniadanie B: jajka po benedyktyńsku / brioche / bekon / sos holenderski / selekcja świeżych ziół

Kuryer Restaurant
Śniadanie A: GOFRY NA SŁODKO: gofry z owocami sezonowymi, syropem klonowym
Śniadanie B: GOFRY NA SŁONO: gofry z serem pleśniowym, szynką dojerzewającą, rukola, płatki parmezanu

La Forchetta na nowo
Śniadanie A: WYTRAWNY GOFR: jajka z wolnego wybiegu, gofr na słono, twaróg szczypiorkowy z kompresowanym ogórkiem i rzodkiewką, rukola, świeże pieczywo
Śniadanie B: SZAKSZUKA: jajka z wolnego wybiegu, pomidory san marzano D.O.P, świeża mozarella fior di latte, bekon, rukola, świeże pieczywo

Molto
Śniadanie A: jajka po benedyktyńsku podane na jogurcie naturalnym z czosnkiem i sokiem z cytryny
Śniadanie B: chałka z cytrynowym serem Ricotta podana z karmelizowanymi orzechami włoskimi i pomarańczą