5 z 9
Kasza. Nie ma konserwantów, a mimo to się nie psuje, ma moc...

Kasza. Nie ma konserwantów, a mimo to się nie psuje, ma moc witamin, błonnika, jest bogatym źródłem przeciwutleniaczy.

6 z 9
Ryż. O ten produkt nie musisz się martwić, nawet jeśli...

Ryż. O ten produkt nie musisz się martwić, nawet jeśli opakowanie pokryje gruba warstwa kurzu. Ryż będzie tak samo smaczny, jak dopiero co odpakowany.

7 z 9
Fasola. Może i gotuje się dłużej niż jej świeży odpowiednik,...

Fasola. Może i gotuje się dłużej niż jej świeży odpowiednik, ale to właśnie dzięki ususzeniu nadaje się tak długo do spożycia. Do tego nie traci wartości odżywczych!

8 z 9
Oleje w orzechach działają jak naturalne konserwanty....

Oleje w orzechach działają jak naturalne konserwanty. Migdały, orzechy nerkowca, orzechy włoskie, orzeszki ziemne, pekan czy makadamia mogą przetrwać do siedmiu miesięcy od daty ważności. Warunkiem jest przechowywanie ich w temperaturze pokojowej i w szczelnie zamkniętym pojemniku.

Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Polecamy

Podczas spaceru po odradzającym się uzdrowisku Żegiestów zebrali trzy worki śmieci

Podczas spaceru po odradzającym się uzdrowisku Żegiestów zebrali trzy worki śmieci

Deweloper rozwija dzielnicę. Powstało już ponad 3600 mieszkań

Deweloper rozwija dzielnicę. Powstało już ponad 3600 mieszkań

Ziemia się sypie, pomnik w bazgrołach. Czy kopiec Wandy doczeka się rewitalizacji?

Ziemia się sypie, pomnik w bazgrołach. Czy kopiec Wandy doczeka się rewitalizacji?

Zobacz również

Czarny poniedziałek w komunikacji miejskiej w Krakowie. Wypadek za wypadkiem!

Czarny poniedziałek w komunikacji miejskiej w Krakowie. Wypadek za wypadkiem!

Podczas spaceru po odradzającym się uzdrowisku Żegiestów zebrali trzy worki śmieci

Podczas spaceru po odradzającym się uzdrowisku Żegiestów zebrali trzy worki śmieci