Proste i szybkie w wykonaniu. Agnieszka Chechelska poleca faszerowane ogórki.
Składniki
- ogórki
- twaróg
- koperek
- czosnek
- sól, pieprz
- pomidorki
- jogurt
Wykonanie
Ogórki pokroić w grube plastry. Częściowo wydrążyć z nich miąższ. Do twarogu dodać jogurt, koperek, wyciśnięty przez praskę czosnek, sól, pieprz i dokładnie wymieszać. Tak powstałą pastą wypełnić wydrążone ogórki i udekorować pomidorkami koktajlowymi.
Źródło: Dzień Dobry TVN
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Dołącz do nas na X!
Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?