Nasza Loteria SR - pasek na kartach artykułów

Ogórki faszerowane twarogiem, koperkiem i czosnkiem [PRZEPIS]

Agnieszka Chechelska
Przepis na ogórki faszerowane twarogiem, koperkiem i czosnkiem.

Proste i szybkie w wykonaniu. Agnieszka Chechelska poleca faszerowane ogórki.

Składniki

  • ogórki
  • twaróg
  • koperek
  • czosnek
  • sól, pieprz
  • pomidorki
  • jogurt

Wykonanie
Ogórki pokroić w grube plastry. Częściowo wydrążyć z nich miąższ. Do twarogu dodać jogurt, koperek, wyciśnięty przez praskę czosnek, sól, pieprz i dokładnie wymieszać. Tak powstałą pastą wypełnić wydrążone ogórki i udekorować pomidorkami koktajlowymi.

Źródło: Dzień Dobry TVN

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Dołącz do nas na X!

Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.

Obserwuj nas na X!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!
Wróć na gazetakrakowska.pl Gazeta Krakowska