Nasza Loteria SR - pasek na kartach artykułów

Przedwojenne potrawy i ich nowoczesne interpretacje [PRZEPISY]

mad
Zobaczcie przepisy na dawne potrawy i ich nowoczesne wydania.
Zobaczcie przepisy na dawne potrawy i ich nowoczesne wydania.
Polska świętuje stulecie odzyskania niepodległości. Świętujmy kulinarnie! Zobaczcie przepisy na dawne dania i ich nowoczesne interpretacje. Przepisy pochodzą z książki „Sto receptur na sto lat niepodległości”, wydanej przez MAKRO Polska. Kliknijcie w galerię i zobaczcie przepisy na: zupę kminkową, zupę rybną, zupę z korbala, sznycle w jajku i bułce, polentę z bryndzą i pieczoną gęś.

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Dołącz do nas na X!

Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.

Obserwuj nas na X!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!
Wróć na gazetakrakowska.pl Gazeta Krakowska