1 z 3
Przewijaj galerię w dół
Sekretem szarpanego mięsa jest jego wcześniejsze...

Sekretem szarpanego mięsa jest jego wcześniejsze zamarynowanie, a następnie pieczenie przez kilka godzin w niskiej temperaturze. Jak zrobić rewelacyjną szarpaną wołowinę? Zdradza Tomasz Strzelczyk.

2 z 3
Tomasz Strzelczyk, twórca vloga „Oddaszfartucha”.

Tomasz Strzelczyk, twórca vloga „Oddaszfartucha”.

Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Zobacz również

Krakowski przysmak z automatu. Tak zaczyna się rewolucja na rynku?

Krakowski przysmak z automatu. Tak zaczyna się rewolucja na rynku?

Stulatka spod Krakowa świętowała urodziny. Na uroczystość przybyło ponad sto gości

Stulatka spod Krakowa świętowała urodziny. Na uroczystość przybyło ponad sto gości

Polecamy

Krakowski przysmak z automatu. Tak zaczyna się rewolucja na rynku?

Krakowski przysmak z automatu. Tak zaczyna się rewolucja na rynku?

Czarny poniedziałek w komunikacji miejskiej w Krakowie. Wypadek za wypadkiem!

Czarny poniedziałek w komunikacji miejskiej w Krakowie. Wypadek za wypadkiem!

Aksam po pożarze pracuje już pełną parą. W planach budowa kolejnej dużej hali

Aksam po pożarze pracuje już pełną parą. W planach budowa kolejnej dużej hali