Co czeka na uczestników?
- 300 wystawców prezentujących produkty, sprzęt i rozwiązania niezbędne w restauracji czy hotelu;
- prezentacja żywności, napojów oraz win z całego świata;
- degustacje typu Master Class i prestiżowe konkursy winiarskie (w centrum uwagi będą wina naturalne, które są wyznacznikiem zmieniającego się podejścia winiarzy do uprawy winorośli);
- pokazy, konkursy, degustacje, a także spotkania z ekspertami, szefami kuchni, sommelierami i baristami;
- szkolenia i warsztaty poruszające tematy istotne dla sektora HoReCa, m.in. jak reagować na aktualne zmiany rynkowe, które nowoczesne technologie warto wprowadzić w swoim biznesie;
- Kawowe Mistrzostwa Polski w Krakowie - Mistrzostwa Polski Roasting & Cup Tasters;
- 3. edycja Mistrzostw Polski w dziczyźnie.
Podczas targów na stoisku nr C9 (hala Wisła) będą promowane produkty amerykańskie. Zaprezentowane zostaną wyśmienite produkty pochodzenia amerykańskiego od wołowiny poprzez wina, piwa rzemieślnicze, sosy, słodycze, aż po suszone owoce i orzechy. Pawilon otworzyła uroczyście Konsul Generalna USA Erin Nickerson.
- Tak oszukują nas sklepy spożywcze. TOP 10 nieczystych zagrań!
- Te krakowskie licea uczą najefektywniej. Oto ranking szkół sukcesu
- Horoskop miesięczny na listopad 2022 dla wszystkich znaków zodiaku
- Dantejskie sceny pod nowym sklepem w Krakowie. Okolica Bonarki sparaliżowana
- Wielka awantura o nowe stoiska dla kwiaciarek na Rynku Głównym. Oceńcie je sami
- Historyczna chwila. Tunel na zakopiance wreszcie otwarty dla kierowców!
Czy opłaca się jeździć elektrykiem?

Wideo