https://gazetakrakowska.pl
reklama
MKTG SR - pasek na kartach artykułów

Free. Gotowanie bez glutenu, mleka, jajek, cukru. Lena Trito, Rosella Venezia

Redakcja
Free. Gotowanie bez glutenu, mleka, jajek, cukru. Lena Trito, Rosella Venezia

Pyszne i zdrowe śniadania, przekąski, obiady i słodkości dla tych, którzy muszą unikać niektórych substancji, a także dla tych, którzy ciągle poszukują nowych smaków. W książce „Free. Gotowanie bez glutenu, mleka, jajek, cukru” znajdziecie ponad 70 receptur na potrawy bez glutenu, mleka, jajek czy cukru. Dodatkowo zbiór porad, jak zastąpić „trudne” składniki w codziennych przepisach. Jeszcze nigdy posiłki „free” nie były tak smaczne! Ponadto w poradniku znajduje się wiele pogłębionych zagadnień dotyczących między innymi możliwości zastąpienia w przepisach na potrawy problematycznych składników spożywczych.

Free. Gotowanie bez glutenu, mleka, jajek, cukru. Lena Trito, Rosella Venezia. Wydawnictwo Jedność

Źródło: 20m2 Łukasza

Sposób na mały głód? Spróbuj tych przekąsek [TOP 10]

Komentarze 2

Komentowanie zostało tymczasowo wyłączone.

Podaj powód zgłoszenia

D
Dominika
Przyda mi się taka ksiąka. Coraz lepiej sobie radzę z dietą bezglutenową. Piekłam w tym tygodniu babeczki oetkera wolne od glutenu, ba nawet własny chlebek bananowy zrobiłam. Jak na pierwszy raz to był super
G
Gość
Teraz jeśli chodzi o trzymanie diety wyłączając pewne składniki nie ma problemów. Pamiętam jeszcze jakieś 10 lat temu jak badania na to co mnie uczula robiłam to z czerwoną ręką z gabinetu wychodziłam po testach. Kilka kromek chleba za 8 zł, makarony nie wszędzie dostać można było. Teraz o wiele więcej takich produktów i taniej przede wszystkim. W czwartek nawet babeczki bezglutenowe z drOetkera piekłam, na słodko i bez żadnego uczulenia. Cieszę się że córka po mnie tego nie ma.
Wróć na gazetakrakowska.pl Gazeta Krakowska