Pyszne i zdrowe śniadania, przekąski, obiady i słodkości dla tych, którzy muszą unikać niektórych substancji, a także dla tych, którzy ciągle poszukują nowych smaków. W książce „Free. Gotowanie bez glutenu, mleka, jajek, cukru” znajdziecie ponad 70 receptur na potrawy bez glutenu, mleka, jajek czy cukru. Dodatkowo zbiór porad, jak zastąpić „trudne” składniki w codziennych przepisach. Jeszcze nigdy posiłki „free” nie były tak smaczne! Ponadto w poradniku znajduje się wiele pogłębionych zagadnień dotyczących między innymi możliwości zastąpienia w przepisach na potrawy problematycznych składników spożywczych.
Free. Gotowanie bez glutenu, mleka, jajek, cukru. Lena Trito, Rosella Venezia. Wydawnictwo Jedność
Źródło: 20m2 Łukasza
Sposób na mały głód? Spróbuj tych przekąsek [TOP 10]
