Nasza Loteria SR - pasek na kartach artykułów

Free. Gotowanie bez glutenu, mleka, jajek, cukru. Lena Trito, Rosella Venezia

Redakcja
Free. Gotowanie bez glutenu, mleka, jajek, cukru. Lena Trito, Rosella Venezia

Pyszne i zdrowe śniadania, przekąski, obiady i słodkości dla tych, którzy muszą unikać niektórych substancji, a także dla tych, którzy ciągle poszukują nowych smaków. W książce „Free. Gotowanie bez glutenu, mleka, jajek, cukru” znajdziecie ponad 70 receptur na potrawy bez glutenu, mleka, jajek czy cukru. Dodatkowo zbiór porad, jak zastąpić „trudne” składniki w codziennych przepisach. Jeszcze nigdy posiłki „free” nie były tak smaczne! Ponadto w poradniku znajduje się wiele pogłębionych zagadnień dotyczących między innymi możliwości zastąpienia w przepisach na potrawy problematycznych składników spożywczych.

Free. Gotowanie bez glutenu, mleka, jajek, cukru. Lena Trito, Rosella Venezia. Wydawnictwo Jedność

Źródło: 20m2 Łukasza

Sposób na mały głód? Spróbuj tych przekąsek [TOP 10]

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Dołącz do nas na X!

Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.

Obserwuj nas na X!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!
Wróć na gazetakrakowska.pl Gazeta Krakowska