https://gazetakrakowska.pl
reklama
MKTG SR - pasek na kartach artykułów

Grzyby marynowane. Grzyby na zimę do słoika i nie tylko [PRZEPISY CZYTELNIKÓW]

mad
Zobaczcie przepisy na grzyby na zimę.
Zobaczcie przepisy na grzyby na zimę.
Jak przygotować grzyby na zimę? Zobaczcie pięć propozycji naszych Czytelników. Mamy też przepis na tradycyjną zalewę, która pasuje do wszystkich grzybów i na kiszone rydze! Kliknij w przycisk "zobacz galerię" i przesuwaj zdjęcia w prawo - naciśnij strzałkę lub przycisk NASTĘPNE. 
emisja bez ograniczeń wiekowych
Wideo

Kobieta

Komentarze 7

Komentowanie zostało tymczasowo wyłączone.

Podaj powód zgłoszenia

i
i sraczka
przychodzi z nienacka ;)
po goryczakach też ;)
P
Przemek
Nagłówek "grzyby do słoika" a na zdjęciu goryczak żółciowy... Kocham te artykuły nt grzybów pisane przez ludzi nie znających się na grzybach :D
G
Gosc
Ten skrajny grzyb po lewej stronie zdjecia to niejadalny goryczak!
u
uśmiech
Przeoczenie czy niewiedza? Na dostojnym miejscu z lewej strony, znajduje się dorodny goryczak żółciowy, który jest grzybem niejadalnym. A jeden taki piękny okaz jak zaprezentowany w koszu psuje smak całej potrawy przez gorycz która nie ustępuje nawet przez wielokrotne gotowanie - nie nadaje się by przygotować jakąkolwiek potrawę - gratuluję wiedzy
A
Arek Geo
Poprawka, chodziło o ten maksymalnie z lewej.
a
a.m.
goryczak żółciowy jest po lewej stronie zdjęcia, a nie prawej ;)
G
Gość
Naprawdę macie przepis na zalewę, która sprawi, że goryczak żółciowy (widoczny na Waszym zdjęciu) stanie się jadalny??
Polecane oferty
* Najniższa cena z ostatnich 30 dniMateriały promocyjne partnera
Wróć na gazetakrakowska.pl Gazeta Krakowska