Jak przygotować grzyby na zimę? Zobaczcie pięć propozycji naszych Czytelników. Mamy też przepis na tradycyjną zalewę, która pasuje do wszystkich grzybów i na kiszone rydze!
Kliknij w przycisk "zobacz galerię" i przesuwaj zdjęcia w prawo - naciśnij strzałkę lub przycisk NASTĘPNE.
Nagłówek "grzyby do słoika" a na zdjęciu goryczak żółciowy... Kocham te artykuły nt grzybów pisane przez ludzi nie znających się na grzybach :D
G
Gosc
Ten skrajny grzyb po lewej stronie zdjecia to niejadalny goryczak!
u
uśmiech
Przeoczenie czy niewiedza? Na dostojnym miejscu z lewej strony, znajduje się dorodny goryczak żółciowy, który jest grzybem niejadalnym. A jeden taki piękny okaz jak zaprezentowany w koszu psuje smak całej potrawy przez gorycz która nie ustępuje nawet przez wielokrotne gotowanie - nie nadaje się by przygotować jakąkolwiek potrawę - gratuluję wiedzy
A
Arek Geo
Poprawka, chodziło o ten maksymalnie z lewej.
a
a.m.
goryczak żółciowy jest po lewej stronie zdjęcia, a nie prawej ;)
G
Gość
Naprawdę macie przepis na zalewę, która sprawi, że goryczak żółciowy (widoczny na Waszym zdjęciu) stanie się jadalny??