https://gazetakrakowska.pl
reklama
MKTG SR - pasek na kartach artykułów

Potrawy wigilijne. Tradycyjne zupy wigilijne: barszcze czerwone, grzybowe, z fasolą. Przepisy naszych Czytelników

mad
Na wigilijnym stole króluje barszcz. Zobaczcie, jak go przygotować.
Na wigilijnym stole króluje barszcz. Zobaczcie, jak go przygotować. archiwum
Zupy na Wigilię - przepisy. Barszcz czerwony wigilijny, zupa grzybowa, żur grzybowy to klasyczne dania, które pojawiają się na wigilijnym stole. Zobaczcie, jakie zupy przygotowują nasi Czytelnicy. Wśród nich jest także kapuśniarka wigilijna, fizoły, świąteczny krem z buraka i zupa z grochem. Kliknij w przycisk "zobacz galerię" i przesuwaj zdjęcia w prawo - naciśnij strzałkę lub przycisk NASTĘPNE. 

Najlepsze zupy wigilijne Czytelników Gazety Krakowskiej:

  • Wigilijny żurek grzybowy z uszkami Koła Gospodyń Wiejskich z Konaszówki
  • Zakwas na wigilijny barszcz czerwony
  • Barszcz czerwony z uszkami
  • Przepis na wigilijną kapuśniarkę z grzybami
  • Świąteczny krem z buraka
  • Szybki barszcz z suszonych buraków
  • Świąteczne fizoły
  • Wigilijny barszcz czerwony z dodatkiem jabłka i suszonych grzybów
  • Wigilijna zupa z grochem jaśkiem i suszonymi śliwkami
  • Wigilijna zupa grzybowa

Polecamy:

Źródło: Agencja TVN

emisja bez ograniczeń wiekowych
Wideo

Kulinaria

Polecane oferty
Wróć na gazetakrakowska.pl Gazeta Krakowska