https://gazetakrakowska.pl
reklama
MKTG SR - pasek na kartach artykułów

Przepisy na jesienne przetwory naszych Czytelników. Zrób dżem, nalewkę i nie tylko [PRZEPISY]

Alicja Fałek
Jesień zbliża się coraz większymi krokami, a w niejednym domu to czas przygotowywania przetworów. Dynia, rabarbar, jeżyny, a nawet mięta to produkty, z których nasi Czytelnicy potrafią przygotować pyszności. Zebraliśmy kilka prostych przepisów na ciasta, zupy, dżemy a nawet nalewki od Magdaleny Zgamy z Nowego Sącza. Zobaczcie jej propozycje.
emisja bez ograniczeń wiekowych
Wideo

Kulinaria

Komentarze 2

Komentowanie zostało tymczasowo wyłączone.

Podaj powód zgłoszenia

G
Gość

Powiem szczerze, że już coraz mniej robię przetwory bo zawsze czasu mało a i nie mam dostępu do takich działkowych warzyw czy owoców. Dlatego zazwyczaj kupuje ale też na skład zwracam uwagę. A soki Tarczyna od lat kupuje :) Owocowe i uwielbiam sok pomidorowy.

E
Ewka

ja co roku robię soki z pigwy, najlepsze są buteleczki od Tarczyna, zawsze zostawiam sobie po ich pysznych sokach pomidorowych

Polecane oferty
Wróć na gazetakrakowska.pl Gazeta Krakowska